ÜNAL ATEŞ'DEN ORMANA BİNA YAPANLARA TEPKİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜNAL ATEŞ'DEN ORMANA BİNA YAPANLARA TEPKİ
CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş Ormanlık alana yapıldığını belirttiği bir binanın yapılışına tepki gösterdi.

cumhuriyet Halk Partisi Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş Ormanlık alana yapıldığını iddia ettiği binaya ilişkin açıklama yaptı. İşte Başkan Ateş'in Açıklaması; "Değerli basın mensupları saygıdeğer hemşerilerim yukarıda gördüğünüz resim Türkiye'nin sayılı doğal güzelliklerinden birisi olan Kahramanmaraş ımızın Başkonuş yaylasında ki alanda çekildi.
Kahramanmaraş'ta doğayı tahrip eden ağaçları kesen havayı suyu toprağı kirleten ve bunu tamamen rant için yapan bir yapının oluştuğunu görüyoruz Bu yapı ile ilgili mücadelemiz sonuna kadar sürecektir Çünkü biz biliyoruz ki insanoğlunun yaşamını devam ettirebilmesi için gerekli olan en önemli şey temiz çevre yeterli miktarda temiz kullanılabilir su kaynakları ağaç ve verimli topraklardır.
Sadece Kahramanmaraş'ın ilçeleri illerde birçok insanın gelip hayran olduğu Başkonuş Yaylası nın tam ortasına böyle bir beton yapmak kimin aklına gelmiş bu binanın iznimi kim vermiş Böyle bir ihanet olabilir mi o ağaçların arasına Yapılan bu beton yığını gelecekte o bölgenin Talan edilmesi için bir adım olacak.
Bunu kıl edip hayata geçiren kim ise derhal görevden alınmalıdır ve bu İnşaat acilen durdurulmalı Başkonuş yaylasında beton yığınına izin verilmemelidir.
Sayın valim bu çağrım size bu olaya derhal elkoyun ve gerekli işlemleri lütfen başlatın.
Sizin bu gibi konularda duyarlı olduğunuzu biliyorum pandemi dönemi tüm insanlığa gösterdi ki insanoğlunun hayatını sürdürebilmesi için öncelikle doğayı korumamız gerekiyor.
Çok kıymetli hemşerilerim sizlerden hasretten rica ediyorum Çevrenizde olacak bu tür olayları ilgili mercilere derhal bildirin bunların önüne hep birlikte geçmemiz lazım bu çocuklarımızın yarınları için gereklidir hepinizi saygıyla selamlarken 2021 yılının tüm insanlığa Öncelikle sağlık barış huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder sağlıklı günler dilerim"

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN OKAY’DAN YEREL ESNAFA DESTEKÖnceki Haber

BAŞKAN OKAY’DAN YEREL ESNAFA DESTEK

BAŞKAN OKAY’IN YENİ YIL MESAJISonraki Haber

BAŞKAN OKAY’IN YENİ YIL MESAJI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar