Yapılan algı operasyonlarını boşa çıkarttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yapılan algı operasyonlarını boşa çıkarttı
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı adaylık başvurusuyla seçimlere büyük bir hareketlilik getiren kentin sevilen işadamlarından Koton Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu; “biz seçim yarışı yapıyoruz, savaşa gitmiyoruz. Hakkımda yapılan algı operasyonlarını şaşkınlıkla izliyorum. Hakkımda açılmış tek bir dava yokken bizi nerelerden nerelere getiriyorlar ama en iyi cevabı üyelerimiz sandıkta verecektir.” Dedi.

Seçim takviminin açıklanmasının ardından yaşanan hareketlilik sahadaki çalışmalara da yansıdı. 27 yıldır aktif bir şekilde KMTSO’nun meclis, yönetim ve yönetim kurulu başkanlıklarında görev alan Balcıoğlu’nun karşında aday olarak çıkan İşadamı Buluntu; söylentilerle ve dedikodularla değil bu zamana kadar ihmal edilmiş üyelere katkı sağlayacak projelerin konuşulması gerektiğini söyledi.

SEÇİMİ HAREKETLENDİRDİĞİMİZİ BİLİYORUZ
Önceki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Adayı Buluntu, hakkında istinat edilen birçok soruya ne bir şekilde açıklık getirerek kafalardaki tüm soru işaretlerini sildi. Buluntu, “10 bin üyesi olan oda seçimleri bu zamana kadar parmakla sayılacak üyeyle seçim yapıyordu. Biz adaylığımız koyunca birden ortalık hareketlendi. Bu zamana kadar hep yalnız kalan ve sesini duyuramayan üyelerimize temas etmeye başlayınca birileri rahatsız oldu, birlik ve beraberliği kargaşa olarak gördü.


BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Her şeyimiz şeffaf, her şeyimiz ortak istişare kültürüne dayalı, temsilde adaleti sağlayacak yönetim şeklimiz, projelerimiz, sanayici kobi elele sloganımızla odamızı ve şehrimizi en iyi noktaya getireceğimize inanıyoruz. Kentin tüm kesimine hitap eden, sektörünün önemli isimleri ve üyelerimizle yol yürüyoruz. Bu birlik ve beraberliği görenler ne kadar çaba sarf ederse etsinler buna engel olamayacak. Birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza, bize ekibimize istinat ettiği iftiralarına da gülerek izliyoruz. Sonuç Allah’ın izniyle üyelerimizin kararıyla belli, bu sonucu görenlerin paniklerini de görebiliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genel Başkan Yardımcısı Şen, Gençlerle BuluştuÖnceki Haber

Genel Başkan Yardımcısı Şen, Gençlerle B...

Kahramanmaraş’ta aydınlatma direğine çarpan otomobil devrildiSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta aydınlatma direğine çar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar