Yeni Dünya Düzeninde Türkiye İçin Riskler ve Fırsatlar Konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Dünya Düzeninde Türkiye İçin Riskler ve Fırsatlar Konuşuldu
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen ‘Yeni Dünya Düzeninde Türkiye İçin Riskler ve Fırsatlar’ adlı panele katılan Başkan Güngör, “Ülkemiz gün geçtikçe bölgede daha aktif rol oynayarak bölgemiz ve dünya için son derece önemli bir aktör olmaya devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz pek çok alanda önemli aşamalar kat etti. Kahramanmaraş’ımız da kurtuluş mücadelesinin öncü şehri ve istiklal madalyalı tek şehir olarak ülkemizin kırmızı çizgilerine son derece önem veren bir şehirdir” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ayşe Nur Bahçekapılı, Mehmet Uçum ve Ahmet Selim Köroğlu ile Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan’ın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Türkiye Sohbetleri: Yeni Dünya Düzeninde Türkiye İçin Riskler ve Fırsatlar’ adlı panele katıldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, Sivil Dayanışma Platformu organizasyonunda gerçekleştirilen programı takip edenler arasında Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal ve Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, KSÜ Rektörü Niyazi Can, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.

 

Ülkemizde Çok Önemli Aşamalar Kat Edildi

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın başdanışmanlarını şehrimizde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ülkemiz gün geçtikçe bölgede daha aktif rol oynayarak bölgemiz ve dünya için son derece önemli bir aktör olmaya devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz pek çok alanda önemli aşamalar kat etti. Kahramanmaraş’ımız da kurtuluş mücadelesinin öncü şehri ve istiklal madalyalı tek şehir olarak ülkemizin kırmızı çizgilerine son derece önem veren bir şehirdir. Bu programı şehrimiz, hemşehrilerimiz ve ülkemiz açısından son derece önemli bulduğumu ifade etmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Vali Ömer Faruk Coşkun ise, “Bu konferansı Türkiye’nin yeni vizyonu açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

Tüm Şehirlerimizi Ziyaret Etmeyi Hedefliyoruz

Panelin düzenleniş amacına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Nur Bahçekapılı, “Yeni Dünya Düzeninde Türkiye İçin Riskler ve Fırsatlar adlı panelimiz kapsamında tüm şehirlerimizi dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Proje kapsamında bugün de Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Toplantımız, toplumumuzun tüm kesimlerinden vatandaşlarımıza açıktır. Toplantılarımız daha çok soru cevap şeklinde gerçekleşiyor. Dolayısıyla tüm katılımcılarımız bizlere sorular sorabiliyor. Böylece etkileşimin daha bol olduğu bir etkinlik oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren öğrenci ve aileleriyle buluştuÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek, LGS’de ilk 25’e giren ö...

Geri Dönüşüm Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına AlındıSonraki Haber

Geri Dönüşüm Fabrikasında Çıkan Yangın K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar