Yeşilgöz’ün Turizm Potansiyeli Artacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilgöz’ün Turizm Potansiyeli Artacak
Yeşilgöz’de incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Yeşilgöz’ün turizm potansiyelini ve katma değerini artırmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk etapta bölgeye yeni yürüyüş yolları, ahşap köprü, çocuk oyun alanı, kent mobilyaları, büfe ve mangal alanları kazandırdık. Yeni amfi tiyatro, restoran, otopark alanı ve mescit yapılarını kapsayan ikinci etap çalışmalarımız da başladı” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük turizm alanlarından, doğa harikası Yeşilgöz’ü ziyaret ederek alanda incelemelerde bulundu. Bölgede güzel havanın ve doğa harikası mekânın tadını çıkaran vatandaşlarla da bir araya gelen Güngör, ziyaretçilerle bolca muhabbet ederek eğlencelerine ortak oldu. Vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Güngör, “Şehrimizin doğa harikası mekânlarından birisi olan Yeşilgöz’ü ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Bölgede hemşehrilerimizle de bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi yine büyük bir teveccühle ve hüsnü kabulle karşılandık. Güzel havanın ve doğa harikası Yeşilgöz’ün tadını çıkaran hemşehrilerimizle muhabbet ettik. Güler yüzleri ve samimi sohbetleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci Etap Çalışmalarımız Sürüyor

Yeşilgöz Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Hayrettin Güngör, “Yeşilgöz, şehrimizin en büyük doğal miras alanlarından bir tanesi. Buranın turizm potansiyelini ve katma değerini artırmak için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. İlk etapta bölgeye yeni yürüyüş yolları, ahşap köprü, çocuk oyun alanı, kent mobilyaları, büfe ve mangal alanları kazandırdık. Bölgeye ulaşım sağlayan 2,5 kilometre uzunluğundaki arteri de yeniledik. Yeni amfi tiyatro, restoran, otopark alanı ve mescit yapılarını kapsayan ikinci etap çalışmalarımız da başladı. İnşallah ikinci etap çalışmalarımızı da tamamlayarak Yeşilgöz’ün turizm potansiyelini daha da artıracağız” cümlelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Hayrettin Güngör; “Azim ve Gayretle Çalışmaya Devam Ediyoruz”Önceki Haber

Başkan Hayrettin Güngör; “Azim ve Gayret...

Yumaklıcerit’in Yolu Baştan Uca YenilendiSonraki Haber

Yumaklıcerit’in Yolu Baştan Uca Yenilend...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar