Yıldızlarda ‘Tokuç’ şampiyon oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldızlarda ‘Tokuç’ şampiyon oldu
Kahramanmaraş Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonası'nda Gençlik Spor (A)-Takımı ile Gençlik Spor (B)- Takımı Batıpark spor salonunda final müsabakalarında karşılaştı oynanan Yıldız Kızlar final müsabakasında Gençlik spor (A)-takımı 3-1 'lik skor ile Gençlik spor (B)-takımını mağlup etti.

Batıparkta oynanan müsabaka da ilk seti Tokuç'un Sultanları 25-18 'lik skor ile ikinci sete girerken 1-0 önde başladı. İkinci sete Filenin Sultanları 25-19 skor ile üçüncü sete giren Filenin Sultanları Üçüncü sette ise (B)-Takımı File altı topları ve smaçları iyi değerlendiren (B)-Takımı skor farkını 1 sayıya indirerek dördüncü sete giren takım B-Takımı Nevruz Tokuç'un Sultanları karşısında dördüncü sette 25-14 mağlup olarak Kahramanmaraş il ikinciliği Gümüş kupa'ya razı oldu.
“OYUNCULARIM FİNAL MÜSABAKASININ ÖNEMİ BİLİYORDU”
Final sonrası değerlendirmede bulunan Gençlik spor Yıldız Kızlar A-Takımı Baş antrenörü Nevruz Tokuç, ''Öncelikle Sağlık ekiplerimizi tebrik ediyorum covid 19 döneminde canlarını hiçe sayarak gece ve gündüz demeden Covid 19 ile mücadele ettiler ve halen ediyorlar. Final müsabakasına gelince iki yıl aradan sonra tekrar Salonlara dönmek güzel tabiki defelarca sayısız kupalar kazandım. 2022-Sezonu kolay olmadı iki yıldan sonra tekrar oyuncularımı bir araya getirdim ve sıkı bir çalışmayla yeniden takımı toparlayıp Hem mental hemde fiziksel olarak bu sürece hazırlıklıydık. Takım olarak bu  süreci iyi bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum . iki yıl aradan sonra takımım ile salonda olmayı özledik.Bu da Gençlik A-Takımına güzel yansıdı. Tabi ki burada il şampiyonu olmayla bitmiyor gruplar ve daha sonra Türkiye yarı finalleri ve Türkiye şampiyonluğu var amaç burada birinci olmak yetmiyor hedefim Türkiye finallerinde İlimizi en iyi şekilde temsil etmektir ve bu kadroya sahibiz yıldız kızlarda Türkiye şampiyonu olmaktır. Hedefi olmayan ve ileriye bakmayan başarılı olamaz benim hedefim de Şampiyonluk Kupasını müzemize getirmektir Başta Gençlik ve Spor il Müdürümüz Cemil Boz olmak üzere, Gençlik ve Spor Onikişubat ilçe Müdürümüz Kadir Gemci'ye, Gençlik ve Spor Personel Şube Müdürümüz Muhammet Kapuçam’a çok kıymetli siz değerli basın mesuplarına Filenin Sultanlarına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değişmeyen Lezzetin Durağı Mer’aş Kebap Açılıyor!Önceki Haber

Değişmeyen Lezzetin Durağı Mer’aş Kebap...

Kahramanmaraş’ta otomobil takla attı: 3 yaralıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta otomobil takla attı: 3...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar