Yunanistana Bir Şok‘ta Cyber Warrior Akıncılar Hack Grubundan Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunanistana Bir Şok‘ta Cyber Warrior Akıncılar Hack Grubundan Geldi
Türk hackerlar, Yunanistan'ın Doğu Makedonya ve Trakya yönetimine ait resmi web sitesini hackledi. Bilgisayar korsanları siteye, 'Sizin dünyayı sevdiğiniz kadar, bizim ölümü ve şehitliği seven bir ordumuz var. #MaviVatan' notunun yazılı olduğu Oruç Reis gemisinin fotoğrafını bıraktı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki meşru hidrokarbon arama faaliyetlerini çeşitli provokasyonlarla sabote etmeye çalışan Yunanistan'la yaşanan gerilim, internet ortamına da sıçradı.

Yunanistan'ın Doğu Makedonya ve Trakya yönetimine ait resmi web sitesini hackleyen Türk hackerlar, sitede Doğu Akdeniz'de arama çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Oruç Reis gemisinin fotoğrafını paylaştı.

Yunanistan kara kuvvetler komutanlı ve bakanlık sitelerini Cyber Warrior Akıncılar Grubu tarafından hacklenerek tüm veriler ele geçirilmiştir.Ele geçirilen bilgiler yetkili makamlara ulaştırılmıştır, Siteye ‘Sizin dünyayı sevdiğiniz kadar, bizim ölümü ve şehitliği seven bir ordumuz var. #MaviVatan‘ notunun yazılı olduğu Oruç Reis gemisinin fotoğrafını paylaştı
Milli birlik ve değerler konusunda faaliyet yürüten Cyber-Warrior TIM Akıncılar hacker grubu, yaptıkları siber saldırı ile yunanistanın bakanlık web adresleri hacklendi,

Cyber Warrior Akıncılar Grubu paylaştığı fotoğrafın üzerinde Türkçe ve İngilizce yazan notta, ‘Sizin dünyayı sevdiğiniz kadar, bizim ölümü ve şehitliği seven bir ordumuz var. #MaviVatan (Whe have an army that loves death and martyrdom as much as you love the world #BlueHomeLand)‘ ifadesi yer aldı.

Daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Operasyonlarında da Türk askerinin yanında olduklarını belirten faaliyetlerle gündeme gelen Cyber-Warrior TIM Akıncılar hacker grubunun lideri yaptıkları siber saldırı sonrasında "Biz ülkemiz, milletimiz ve Türk askerimizin her zaman yanındayız mesajı verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sezal vatandaşlarla buluştuÖnceki Haber

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Seza...

Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına jandarma pansumanıSonraki Haber

Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına ja...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar