Zuhal Karakoç Dora’nın Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zuhal Karakoç Dora’nın Ramazan Bayramı Mesajı
Bayramlar, birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için önemli fırsatlardır. Ramazan Bayramı ise birlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bu yıl bayram coşkusunu ise deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları hafifletmek için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Deprem felaketiyle sarsılan bölgelerdeki vatandaşlarımızın acılarına ortak olarak dayanışma ruhumuzu göstermek, Türk Milletine yaraşır güçlü ve anlamlı özelliklerimizdendir. Sadece Kahramanmaraş’ımız değil tüm Türkiye olarak da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, deprem bölgelerindeki ihtiyaçları gidermek adına hep birlikte daha çok çalışmalıyız.

Deprem bölgelerinde yaşayan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için elimizi taşın altına koymalıyız. Her bir vatandaşımızın, Ramazan Bayramı'nda depremzedelere destek olma ve yardım etme sorumluluğunu taşıdığını unutmamalıyız. Yardımdan daha önemli ve acil olan bir husus daha var ki; o da yatırımdır. Kahramanmaraş’ımızın sanayi, tarım ve hizmet sektörlerinde alacağı yeni yatırımlar çalışkan hemşerilerimiz sayesinde hem şehrimizin hem de Türkiye’mizin müreffeh yarınlarının güvencesi olacaktır.

Türk Milleti olarak, birlik içinde hareket etmenin ve toplumsal dayanışmanın değerini her zaman en yüksek seviyede tutmalıyız. Ramazan Bayramı, bu duyguları en yoğun şekilde yaşayacağımız özel bir zaman dilimidir. Depremzedelere destek vermek, bu değerleri en güçlü şekilde ortaya koymamızı sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bayram sevincinin, tüm vatandaşlarımızın kalplerinde aynı anda atmasını temenni ederek başta Kahramanmaraşlı hemşerilerimin ve bütün Türk-İslam aleminin Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN AKPINAR’DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HEDİYESİÖnceki Haber

BAŞKAN AKPINAR’DAN ÇALIŞANLARA BAYRAM HE...

Başkan Görgel, Kapalı Çarşı’da Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya GeldiSonraki Haber

Başkan Görgel, Kapalı Çarşı’da Esnaf ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar