Başkan Çarman: 12 Şubat esaret zincirlerinin kırıldığı tarihtir!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çarman: 12 Şubat esaret zincirlerinin kırıldığı tarihtir!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; 12 Şubat’ta esaret zincirlerinin kırıldığını belirterek, Kahramanmaraşlıların Kurtuluş Bayramını tebrik etti.

Çarman, mesajında; “12 Şubat, bir millete vurulmak istenen esaret zincirinin kırılışını, milli dirilişi ve şahlanışı ifade eder. İşgal altında esarete karşı birlik ve beraberlik içerisinde var olma mücadelesi veren Maraş, geçmişte bir örneği daha görülmeyen büyük bir zafer gerçekleştirdi. Maraşlı, birlik ve beraberliğini, vatan sevgisi ile pekiştirip, aziz vatanı kanları uğruna korumuş ve kurtuluş meşalesini Maraş'tan ateşledi. Anadolu'nun işgalden kurtulan ilk ili olan Maraş kahramanlık destanlarıyla tarihin altın sayfalarına adını yazdırmayı başarmıştır. Torunlarına böyle bir kahramanlık destanı bırakan atalarımız olduğu için gururluyuz, mutluyuz” dedi. 
Kahramanmaraş, şanlı geçmişinde, zamanın en güçlü ordusuna meydan okumuş ve bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakları vatan olarak bizlere miras bırakmışlardır. Bizler de  canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emanetine sahip çıkarak, ülkemizi ve şehrimizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmak için çalışmalıyız. Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi bundan sonra da geçmişten aldığı bu güçle yarınlara umutla bakmaya devam etmeli. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor;  tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFŞİN BELEDİYESİ 12 ŞUBAT KAHRAMANLARI ANMA VE KUTLAMA MESAJI…Önceki Haber

AFŞİN BELEDİYESİ 12 ŞUBAT KAHRAMANLARI A...

Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde teveccühle karşılandıSonraki Haber

Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde te...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar