FIRAT BAŞKAN

Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde teveccühle karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde teveccühle karşılandı
Deva Partisi Ekinözü İlçe Başkanı İlhan Eker, Ekinözü’nde Deva Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu belirterek yönetimde önceliklerinin liyakat olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ta Deva Partisi’nin ilk ilçe kongresini yapan Başkan Eker, Ekinözü’nün geneline hitap eden yetkin bir yönetim oluşturduklarını aktardı. Eker, “Ekinözü’nde yeni kurulan Deva Partimizin parti yönetimini oluştururken, önce liyakat dedik. Temsil anlamında benim olmadığım zaman her bir kardeşimizin ilçe başkanlığı yapabilecek kapasitede olmasını düşünerek böyle bir arayış içerisine girdik.  Hedefimizin yüzde 50’sini başardık. Önceliğimiz gönüllü olan arkadaşlardan oldu. Deva partisine cesaretli insanlar geliyorlar. Gelecekten kaygısı olan insanlar Deva Partisi’ne geliyorlar. Çünkü mevcut hükümetin ülkemizi getirdiği son noktada ekonomik krizler, olumsuzluklar insanları yeni arayışlara soktu, bu nedenle Deva partisine bu yönden teveccüh var” dedi. 
“Halkın bakışı çok olumlu”
Ali Babacan’ın Türk siyasetinde bıraktığı prestijli imajın vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini ve bundan dolayı halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Başkan Eker, “Genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ın duruşu, daha önceki yaptıkları, ülkemize kazandırdığı ekonomik katma değerler dünya çapında. Dışişleri bakanlığı döneminde kazanımlarından dolayı insanlarda bir güven oluşturdu. Bu nedenle genel başkanımızın kurmuş olduğu partiye halkımızın teveccühü ve bakışı çok olumlu” diye konuştu. 
“İnsanlar çok istekliler”
Ekinözü’nde Deva Partisi’ne insanların çok istekli olduğuna dikkat çeken Eker, şunları dile getirdi: “Ekinözü'nde bize karşı insanlar çok istekliler bazıları açık geliyor açık paylaşıyorlar dertlerini ve sıkıntılarını, bazıları da gizlice yapıyorlar. Üye sayımız günden güne artıyor şu ana kadar 60 tane üyemiz oldu. Allaha şükür bunun da devamı gelecek. Üye kaydında hedefimiz maksimum seviyede. Bu 60 üye gönüllü kendi istekleri ile partimize gelip başkanım ben üye olmak istiyorum, ben artık size çalışacağım üye sayısını bizlerde artıracağız diyen arkadaşlarımız.”
Bütün resmi işlemleri tamamladıklarını söyleyen Deva Partisi Ekinözü İlçe Başkanı Eker, “Yönetimdeki arkadaşlarımızın görevlendirmelerini yaptık. Tek eksiğimiz 18 tane köyümüz var Ekinözü'ne bağlı 3 tane merkez mahallemiz var, bu mahallelerimizde ve köylerimizden köy temsilcileri sandık görevlilerini tespit edip bu çalışmalara başladık. Merkez mahallelerimizin mahalle temsilcileri ve sandık görevlileri hazır. Çalışmalarımıza bu şekilde devam ediyoruz. Yapılabilecek ilk erken seçime Deva Partisi Ekinözü İlçe Başkanlığı olarak hazırız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çarman: 12 Şubat esaret zincirlerinin kırıldığı tarihtir!Önceki Haber

Başkan Çarman: 12 Şubat esaret zincirler...

Başkan Şahin: Elbistan Dinamik Bir Yönetime KavuşacakSonraki Haber

Başkan Şahin: Elbistan Dinamik Bir Yönet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar