Başkan Şahin: Elbistan Dinamik Bir Yönetime Kavuşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Şahin: Elbistan Dinamik Bir Yönetime Kavuşacak
Deva Partisi Elbistan Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Şahin, Elbistan’da Deva Partisi’ne büyük bir teveccüh olduğunu belirterek “Şu anda yönetim çalışmalarımız devam ediyor ve yönetimimizde genç ve dinamik arkadaşlar olmasına önem veriyoruz” dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde teşkilatlanma sürecini hızlandıran Deva Partisi, Elbistan’da da güçlü ve dinamik bir yönetim kurmak için çalışmalara başladı. Elbistan ilçesindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Deva Partisi Elbistan Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Şahin, “Ben Deva Partisi’ni Ali Babacan’ın hareketi olarak tanıdım. Önce Ali Babacan’dan dolayı bir ilgi oldu daha sonra Deva Partisi’nin içeriğine, Ali Babacan’ın ekibine baktığımız zaman aynen kendisi gibi bu alanda uzman, gönüllü, çalışkan, genç ve dinamik olabilecek insanların çevresinde ve ekibinde olduğunu gördük. Bu durum bize ayrı bir sempati kazandırdı. Ali Babacan’ın zaten gençlere ayrıca bir ilgisi var. Gençlerin siyaset hayatında daha etkin rol almasını istiyor, daha dinamik bir siyaset hayatının olmasını istiyor. Dürüst ve temiz bir siyaset anlayışı için biz de Deva Partisi’ne gönül verdik ve Elbistan kurucu başkanlığını görevini üstlendik” ifadelerine yer verdi. Şahin, şöyle konuştu: “Gerek merkezimiz, genel başkanımız ve il başkanımız bu noktada görevlendirmeyi gerçekleştirdi. Biz de bu görevi üstlendik. Şu anda yönetim çalışmalarımız devam ediyor ve yönetimimizde genç ve dinamik arkadaşlar olmasına önem veriyoruz. Ayrıca kendi mesleğini de dürüst ve çalışkan bir şekilde yapan, başarılı bir şekilde yapan insanlar üzerinde duruyoruz. Bu noktada Türkiye’ye de uygulanmasını istediğimiz eşitlik ve liyakati esas alarak ve aynı zamanda ortak akıl ile, istişare ile kişilerimizi belirliyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Nokta atışı yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” 
“Bana Karşı Gösterilen İlgiden Dolayı Mutluyum”
Deva Partisi Genel Merkezi’nin şahsını Elbistan Kurucu İlçe Başkanı olarak atamasından dolayı mutluluğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi: “Benim Deva Partisi’ne ilçe kurucu başkan olduğum haberini alan kişiler bu haberi çok ilgi ile karşıladılar. Bu ilgiliyi bize göstermeleri de ayrı bir iştah ve heves kattı. Bu anlamda esnaf ile işçi kardeşlerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde Deva Partisi’ne ayrı bir ilgi olduğunu gördük. Esnaflarımız şu anki içerisinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasi ortamın içerisinde son derece rahatsız olduklarından dolayı onlar da çok ayrı bir ilgi ile karşılıyorlar. Deva Partisi’nin bu tür problemlere çözüm olabileceğini düşünüyoruz biz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde teveccühle karşılandıÖnceki Haber

Başkan Eker: Deva Partisi Ekinözü’nde te...

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN’UN 12 ŞUBAT KURTULUŞ BAYRAMI’NIN 101. YIL DÖNÜMÜ MESAJISonraki Haber

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN’UN 12 ŞUBAT KURTU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar