Başkan Güngör; “Acılarımızı Kenetlenerek Hafifleteceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör; “Acılarımızı Kenetlenerek Hafifleteceğiz”
Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Güngör, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremler dolayısıyla yüreklerimiz mahzun, neşemiz gölgeli, sevincimiz buruk olsa da bayramda da acılarımızı kenetlenerek hafifleteceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ramazan Bayramı dolayısıyla Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. 28. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyaretler Elbistan’da gerçekleştirilen bayramlaşma programıyla başladı. Elbistanlılarla bayramlaşan Başkan Güngör ve Bakan Kirişci devamında açıldığı günden itibaren ücretsiz hizmet veren Şef Ömür Akkor’un ‘Yeniden Hayat Lokantası’nı ziyaret ederek Şef Akkor ve ekibiyle bir araya geldi. Heyetin Elbistan’daki sonraki durağı ise MÜSİAD Konteyner Kent oldu. Heyet, geçici barınma merkezinde vatandaşlarla buluşarak bayramlarını tebrik etti.

 

Ekinözü ve Nurhak Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elbistan’dan sonra Ekinözü’ne geçti. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik eden heyet, devamında depremde hasar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Başkan Güngör ve Bakan Kirişci son olarak Nurhak’ın Kullar Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaşarak ziyaret programını noktaladı.

 

“Bayram Ziyaretlerimizi Sürdürüyoruz”

Bayram ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte bayram ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Şehir merkezimizin yanı sıra Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta da hemşehrilerimizle bir araya gelerek bayramlarını tebrik ettik. 6 Şubat’ta yaşadığımız depremler dolayısıyla yüreklerimiz mahzun, neşemiz gölgeli, sevincimiz buruk olsa da bayramda da acılarımızı kenetlenerek hafifleteceğiz. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum” cümlelerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora: “Siyaset Devlet Desteğinin Aracı Mekanizmasıdır”Önceki Haber

MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dor...

Kahramanmaraş’ta İlk Köy Evleri Hak Sahiplerine Teslim Edildi.Sonraki Haber

Kahramanmaraş’ta İlk Köy Evleri Hak Sahi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar