Bölge Muhtarlarından Köprü Haberlerine Tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilyurt Mahallesi muhtarı, devam eden köprü çalışması ile ilgili çıkan habere tepki gösterdi.

Bölge sakinleri ile açıklama yapan Muhtar Abdurrahman Turunç, “Bu yatırım bizim için büyük bir yatırımdır. Yapanlardan, yaptıranlardan Allah razı olsun” dedi.

Deliçay üzerinde inşa edilen köprü ile ilgili yapılan bir habere bölge sakinleri tepki gösterdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Deliçay Köprüsü ile ilgili olarak bir haber yayınlandığını belirten vatandaşlar ile muhtarlar, çalışmanın kendileri için büyük bir yatırım olduğunu, yapılan habere anlam veremediklerini belirttiler. 

Selimiye Mahallesi Muhtarı Veli Kuzugüden: “Bu yol aşırı ihtiyacımızdı. Yıllardan beri buranın kanayan yarasıydı. Dönüklü, Kümperli, Yeşilyöre mahallelerinin birbirine bağlantı yolu. İlave olarak Önsen, Yeşilyurt, Cüceli, Selimiye ve Fatmalı’nın da bağlantı yolu burası. Bu geç kalınmış bir çalışma. Cenazelerimiz oluyor gidemiyoruz. Diğer mahallemize ulaşmak için en az 30 kilometre dolanıyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun, verdiği sözü yerine getirdi.  Söyleyeceklerim bu kadar.” 

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Turunç ise: “Mahallelerimizde hep akrabalarımız var. Cenaze ve düğünlerde mahalleler arası ulaşımda bu yolu kullanıyoruz. Kış şartlarını biliyorsunuz ağır geçiyor. Onun için bu köprü çok acil bir durumdu. Sağolsun sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza buranın aciliyetini muhtar arkadaşlarımızla ilettik. Köprü biter, ardından yolun şekli şemali ortaya çıkar, ondan sonra da zaten Büyükşehir Belediyemiz yolumuzu yapacak. Oradaki arkadaş büyük yatırımlardan bahsediyor. Bu da bir büyük yatırımdır. Bizim gözümüzde, burada yaşayan insanlar için büyük yatırım. Niye, bölgemizi birbirine bağlayan ana noktadır burası. Ayrıca çekim yapan arkadaşa da ufak bir hediye göndermek istiyorum. Uç uç uğurböceği şarkısını da kendisine gönderiyorum. Tüm milletvekillerime, başkanımıza teşekkür ediyorum. Yapanlardan yatıranlardan Allah razı olsun diyorum.”

Kaynak:MARPOLTV

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çağlayancerit'ten ANKARA çıkarmasıÖnceki Haber

Çağlayancerit'ten ANKARA çıkarması

BAŞKAN OKAY DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİSonraki Haber

BAŞKAN OKAY DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar