Eğitimci Hacı Aslan Yıldırım, Elbistan için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitimci Hacı Aslan Yıldırım, Elbistan için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı
25 yıllık eğitimci Hacı Aslan Yıldırım, ‘hizmet nimettir’ anlayışla Elbistan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Elbistan’da, birçok sivil toplum kuruluşu ve derneğin başkanlığını yaparak yardım ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan eğitimci Hacı Aslan Yıldırım, 31 Mart 2024’teki mahalli idareler seçiminde AK Parti’den Elbistan Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı duyurdu.

Yıldırım, aday adaylığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Töremizde ve dinimizde ‘Görev alınmaz verilir’ anlayışı vardır. Ancak bu aday adaylığı açıklamamız merhum Necip Fazıl’ın söylediği gibi bir görev denildiğinde bir adım öne çıkıp ben buradayım demektir. Büyüklerimizde bu ehliyet ve liyakati bizde gördükleri takdirde verilen görevi seve seve kabulümüzün beyanıdır” dedi.

Görev aldığı sivil toplum kuruluşlarındaki 23 yıllık deneyimini Elbistan’a yansıtmak istediğini vurgulayan Yıldırım, “2000 yılından beri yirmi üç yıldır kesintisiz olarak sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak insana hizmet etmeyi nimet bilen bir anlayışla çalışmalarıma devam etmekteyim. Bize öğretilen yüce Rabbimizin en çok sevdiği iki amel vardır. Biri insanlara yemek yedirmek diğeri insanlara hizmet etmektir. Bize de insanlara hizmet etmek yolu nasip oldu ve biz bunu manevi bir rızık kapısı olarak görerek aşkla yirmi üç yıldır devam ediyoruz nefes aldığımız sürece de bu hizmete devam edeceğiz inşallah. Biliyoruz ki bu yol aşksız sevdasız gidilmez. Bizler de Allahü Teâlâ’ya ulaşan yolun aşkla yaptığımız bu hizmetlerle olacağını kendimize düstur olarak kabul ettiğimiz için bıkmadan usanmadan yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Elbistan’ın yeniden imarını KIZIL ELMASI olarak belirleyen Yıldırım, sözlerini: “Amacımız, 6 Şubat depremlerinde büyük yara alan Elbistan’ımızın tekrar ayağa kalkması için uzun yıllardır sahadaki hizmetlerimizde edindiğimiz tecrübeyi içimizdeki hizmet aşkını ve Elbistan sevdasıyla yoğurarak bu şehrin yeniden imarına vesile olmak ve Elbistanımızı hak ettiği yerlere getirmektir inşallah ” sözleri ile tamamladı.

HACI ASLAN YILDIRIM KİMDİR?

1974 Elbistan doğumlu olan Hacı Aslan Yıldırım evli ve üç çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Fırat Üniversitesi Tarih bölümünden 1997 yılında mezun olduktan sonra 1998 yılında Karaelbistan Çok Programlı Lisesi’nde öğretmenliğe başladı. On beş yıl öğretmenlik ve on yıl da idareci olmak üzere yirmi beş yıldır Elbistan’dan ayrılmadan görevine devam etmektedir.

Yıldırım, 23 yıl boyunca sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almıştır. Söğütlü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, Semerkand Söğütlü Vakıf Başkanlığı, Beşir Derneği Elbistan Başkanlığı ve Ambarcık Serhendi Vakfı Sorumluluğu gibi görevleri üstlenmiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör, “Kentsel Tasarım Projesi Hızla Yükseliyor”Önceki Haber

Başkan Güngör, “Kentsel Tasarım Projesi...

Büyükşehire Dört Dörtlük Belediye Başkan Aday Adayı: Osman OkumuşSonraki Haber

Büyükşehire Dört Dörtlük Belediye Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar