Elbistan Yaz Festivali ile Coşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elbistan Yaz Festivali ile Coşacak
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, yaptığı açıklamada Elbistan’a bomba gibi yaz festivali gerçekleştirileceğini açıkladı. Gürbüz, açıklamasında “25 Temmuz tarihinde olağanüstü durum olmazsa Haluk Levent ile festivalimiz başlayacak” dedi.

Elbistan’da bu yıl bölgenin en büyük yaz festivali düzenleneceği Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’den geldi. Bu yıl çok amaçlı dev bir ayaz festivali organizasyonuna hazırlandıklarını ifade eden Başkan Gürbüz, Pınarbaşı’nda düzenlenecek olan organizasyona birçok ünlü sanatçının katılacağını dile getirdi.

Yaz festivali hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gürbüz, “25-31 Temmuz tarihleri arasında Elbistan Yaz Festivalleri’nin ikincisini yapmayı planlıyoruz. Ülkemizin değerli sanatçılarını burada ağırlamak istiyoruz ve planladığımız festival ile Elbistan ilçemize insanları çekmeyi düşünüyoruz. Geçen seneki festivallerimize yaklaşık 75 bin kişi katılmıştı, bu yıl yapacağımız festival ile bu sayının üstüne çıkmayı planlıyoruz. Gerçekleştirilecek festival ile gençlerimize ferah bir organizasyon planlıyoruz. Bölge insanlarımızı burada görmekten mutluluk duyacağız ve ilk konserimiz olağanüstü bir durum olmazsa 25 Temmuz’da Haluk Levent ile başlayacak.

Festivalin Ana Teması Aşık Mahsuni Şerif Olacak

Kahramanmaraş’ın değerlerine de sahip çıktıklarını dile getiren Başkan Gürbüz, “Bu seneki festival konumuz Aşık Mahsuni Şerif olacak ve onun anısına bu organizasyonu yapacağız. Buraya gelen her sanatçı Aşık Mahsuni Şerif’in bir eserini okuyacak. Elbistan’a kültürel anlamda geliştirecek projelerimiz her yıl yapılacak. Bu festival tam anlamıyla kesinleşince Kahramanmaraş’ta da tanıtım lansmanı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ın Kültürel Mirasları İstanbul’da TanıtılacakÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ın Kültürel Mirasları İsta...

Kahramanmaraş’ta İMEP ile Öğrenciler Hem Okuyor Hem de Meslek Sahibi OluyorSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta İMEP ile Öğrenciler Hem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar