Kahramanmaraşlı gazeteci ve yazardan ‘gönüle dokunan kitap’ projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşlı gazeteci ve yazardan ‘gönüle dokunan kitap’ projesi
Kahramanmaraş’ta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve anadolunun en büyük kitap fuarı olma özelliğine sahip 8.Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarında Kahramanmaraşlı gazeteci ve yazar Mustafa Alyaz da kitaplarını imzalıyor.

‘Gönüle dokunan kitap’ ismini verdiği sosyal sorumluluk projesini de icra eden Mustafa Alyaz: “ Ben öğrencilere kitap hediye etmeyi çok seviyorum. Fuarı ziyaret eden öğrencilere hem kendi kitaplarımdan hem de ilgi duydukları diğer kitaplardan hediye ediyorum” dedi.

Yazarı olduğu A’dan Z’ye Başarılı İletişim isimli kitabına fuarda yoğun ilgi olduğunu ifade eden Alyaz şu şekilde konuştu: “Hem Kahramanmaraşlı olmamız hem de gazeteci olmamız münasebetiyle fuarda A’dan Z’ye Başarılı İletişim kitabımıza yoğun ilgi var. Sağolsunlar dostlarımız imzalı kitabımızı almaya geliyor. Ayrıca buraya çok öğrenci geliyor. Okumak çok güzel bir şey, öğrencilerin buraya sadece ziyaret etmek  ve gezmek için gelmesini istemiyorum, en az 1 kitap alıp okumasını istiyorum. Ben öğrencilere kitap hediye etmeyi çok seviyorum. Fuarı ziyaret eden öğrencilere hem kendi kitaplarımdan hem de ilgi duydukları diğer kitaplardan hediye ediyorum.”

 ‘Gönüle dokunan kitap’ ismini verdiği sosyal sorumluluk projesini duyan iş insanlarının destek olduklarını söyleyen gazeteci ve yazar Alyaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sağolsunlar iş insanlarımız bu fikrimizi duyunca bizlere destek oluyorlar. Ben sadece kendi kitaplarımı değil, öğrencilere hem Kahramanmaraşlı hem de diğer illerden gelen yazarların kitaplarını hediye ediyorum ve fuar sonuna kadar da inşallah gücümüz yetti, kadar bu projeyi sürdüreceğiz. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu beyefendiye ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Bizleri ziyareti sırasında bu projemizi gördü ve öğrencilere standımızda bulunan kitaplardan hediye ettiler. Ben bu vesileyle diğer iş insanlarımıza da sesleniyorum. Bu fuar büyük bir fırsat, bir öğrencinin bir kitap okumasına bile vesile olsak, olsalar ne mutlu bizlere.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elbistan'da TOKİ Konutları Aralık Ayında Teslim EdilecekÖnceki Haber

Elbistan'da TOKİ Konutları Aralık Ayında...

İbrahim Konar’dan Maraş’a özel portrelerSonraki Haber

İbrahim Konar’dan Maraş’a özel portreler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar