Kahramanmaraş’ta güzelliğin adresi ‘Pelin Beauty’ Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta güzelliğin adresi ‘Pelin Beauty’ Açıldı
Kahramanmaraş’ta uzman kadrosu ile güzellik ve bakımından ödün vermeyen kadınların bir numaralı adresi olacak olan ‘Pelin Beauty’ hizmete açıldı. İşletme sahibi Pelin Kiraz, tüm kadınları ‘Pelin Beauty’e davet etti.

Uzman Estetiysen Pelin Kiraz, Kahramanmaraşlı kadınların bir numaralı adresi olacak olan Pelin Beauty Güzellik Merkezi’ni hizmete açtı. Bölgesel incelme, cilt bakımları, leke bakımları, kolejen bakımları, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj ve diyetisyen hizmetlerinin yanında reformer plates, düğün giriş dansları eğitimi gibi hizmetlerin verileceği güzellik merkezi Cumhuriyet Mahallesi, 14050. Sokak, Orman Konutları A Blok, No:5/B adresinde hizmete girdi. 
İşletmenin açılışına katılan ve Pelin Kiraz’ın hizmete açtığı güzellik merkezi hakkında yorum yapan Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Kahramanmaraş’a böyle bir merkezin çok yakışacağını ve tüm vatandaşlara kaliteli bakım hizmeti vereceğini söyledi. İşletmenin işini titizlikle yapan ekipten oluştuğunu ifade eden Karakaş, şunları dile getirdi: “Bugün kendisi mesleğine adamış, uzun yıllardır emek vererek kendini yetiştirmiş, Pelin Güzelliği’nin sahibi Pelin Hanım’ın işletmesini açmaktayız. Esnaf ve sanatkarlarımız adına, camiamız adına ve Kahramanmaraş adına inanıyorum ki Pelin Güzellik olarak, güzel hizmetler yapacağız. Güzel hizmetlerle birlikte genç kadrolarla teşkilatımıza katkı sağlayacaktır. Çıktığı bu yolda Pelin Güzellik Merkezi yönetimi, personeli ve müşterileri ile birlikte Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Güzellik Uzmanları Odamıza inşallah katkısı ile birlikte katma değer de kazandıracaktır. Ben Pelin Hanım’a çıktığı bu yolda Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu adına hayırlı olsun diliyorum. Ticaretini Allah, Halil İbrahim bereketi ile bereketlendirsin, Allah nazarlardan saklasın Pelin Kiraz ailesine Allah güzel ve bol kazançlar nasip etsin diyorum.”
“Kahramanmaraş’ta En Üst Seviyeye Sahip Tek Merkez”
Hazırlanan özel mekan ile adeta kadınları büyüleyen Pelin Beauty Güzellik Merkezi’nin sahibi Pelin Kiraz, hizmetlerinin ayrı odalarda ve yüksek teknolojiyi sunan cihazlar ile gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bir kadının gelince arayıp bulabileceği tüm hizmetleri sunmaya çalıştıklarını ifade eden Kiraz, “Bir yıldır aktif olarak çalışma hayatındayız. Uzman personel kadromuz en üst seviye belgeye sahip tek merkez biziz şu an Kahramanmaraş’ta. Şu anki hizmetlerimiz, bölgesel incelme, cilt bakımları, dans, plates ve diyetisyenlik gibi oldukça çeşitli alanlarda hizmetler vermekteyiz. Bugün federasyon başkanımız Bayram Karakaş misafir ettik ve onun teşrifleri ile açılışımızı gerçekleştirdik. Kahramanmaraş’ta kaliteli bir mekanda, kaliteli cihazlarla ve kaliteli işlemlerle hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızı merkezimize bekliyoruz” dedi. 
Güzelliğine ve bakımına özen gösteren kadınların bir numaralı gözde mekanı olacak olan Pelin Beauty Güzellik Merkezi'nde bakanlık onaylı ürünlerle uygulamalar yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kent & Başkan 2021 ödülleri töreninde Afşin'e ÖdülÖnceki Haber

Kent & Başkan 2021 ödülleri töreninde A...

Kahramanmaraş, İzmir’e damga vurduSonraki Haber

Kahramanmaraş, İzmir’e damga vurdu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar