KMTSO’DAN AFET BÖLGESİNE DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KMTSO’DAN AFET BÖLGESİNE DESTEK
Batı Karadeniz’de şiddetli yağmurun sebep olduğu sel ve su baskınları nedeniyle Kastamonu ve Sinop için Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından destekte bulunuldu.

Yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara dağıtılmak üzere KMTSO üyelerinin katkısı ile sağlanan gıda ve diğer insani yardım malzemelerinin bulunduğu yardım tırı Sinop’a doğru yola çıktı. Yardım tırını Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serdar Zabun ve AFAD İl Müdürü Aslan Mehmet Coşkun yolcu etti. Zabun burada yaptığı konuşmada, “Karadeniz’de gerçekleşen bu sel felaketi tüm ülkeyi yasa boğmuştur. Kahramanmaraş Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle afetten etkilenen vatandaşlarımızın yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Son zamanlarda ülkemizin karşı karşıya kaldığı afetlerin meydana getirdiği tahribatın ve afetlerden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiş olup son derece kapsamlı ve gayretli bir çalışma yürütülmektedir.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin gelişimi ve kent ekonomisinin kalkınması için çaba gösterirken ülkemizde meydana gelen her türlü afet durumunda da duyarlı bir kurumsal politika izlemiştir.

Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı ve Kahramanmaraş Valiliği’nin yürüttüğü yardım kampanyasına katılım için üyelerimize çağrıda bulunulmuş ve Batı Karadeniz bölgemizde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla üyelerimizin katkıları ile

toplanacak malzemelerin afetzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda bölgeye sevk edileceği bildirilmiştir.

Yaptığımız çağrı doğrultusunda üyelerimizden gelen yardım malzemeleri afetten etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Sinop İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’ne sevk edilmiştir.

Türkiye, milleti ve tüm kurumlarıyla büyük bir devlettir. Ülkemizin bir yandan orman yangınları diğer yandan sel ve su baskınları ile mücadele ettiği bir dönemde devlet ve millet olarak birlik, beraberlik içerisinde yaraların sarılacağına inanıyoruz.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaptığımız çağrıya yanıt veren ve yardım malzemesi gönderen üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Bir daha böyle acılar yaşamamak temennisi ile gerek sel gerekse orman yangınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kargo süsü verilen kamyonette yakalandı: Tam 2 milyon 500 bin adetÖnceki Haber

Kargo süsü verilen kamyonette yakalandı:...

Başkan Mahçiçek, “7 Güzel Adamın Şehrine 7. Okulu Da Kazandırıyoruz”Sonraki Haber

Başkan Mahçiçek, “7 Güzel Adamın Şehrine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar