Kocaeli’de Kahramanmaraşlılar dayanışma yardımlaşma vefa gecesinde buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli’de Kahramanmaraşlılar dayanışma yardımlaşma vefa gecesinde buluştu
Kocaeli’de faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Kültürünü Tanıtma Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ‘Dayanışma ve vefa Gecesi’ düzenlendi.

Vefa gecesinde konuşan Kahramanmaraş Kültürünü Tanıtma Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkan Enis Göçer, “Bizler Bu kentin insanlarıyız. Kocaeli’nde yaşamak Kocaeli’yle Kahramanmaraş’ımızı Edebi ve sanatsal yönü başta olmak üzere kültürel zenginliklerini anlatıp değerlerini yaşatmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla daha fazla hemşerilerimize ulaşmak,  bu kentin imkanlarından daha fazla faydalanmalarını sağlamak adına yeni dönemde aktif bir yönetim kurulu oluşturduk. Yönetim kurulumuz ile birlikte bu tür buluşmaları artık daha fazla yapma niyetindeyiz. Aramızda buluşmaya aileleri ile katılım sağlayan iş adamlarımız, brokratlarımız, esnaflarımız var kendileri nede ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum. Kocaeli’mizin doğal güzelliklerinden birisi olan Yuvacık bölgesinde böylesine gözde ve örnek bir mekanı işleterek bölgenin turizmine katkı sunan kültür elçilerimiz Gazi Camping Tesislerine de teşekkür ediyoruz’’ dedi 

Etkinlikte konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  İl Müdürü Ahmet Kediyorum ise,  ‘’Etkinliği organize ederek yoğun katılımla bizi buluşturan Dernek yönetimimizi ve hemşerilerimizi kutluyorum. Değerli hemşerilerim Kocaeli kent yapısıyla, insanıyla, sanayisiyle kısacası her yönüyle gerçekten örnek bir şehirdir. Bizde yaşadığımız bu güzel şehre katkı sunmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.  

Şanlıurfa’ya tayin olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nurettin Nacar’da;  ‘’Kocaeli’mde 10 yıl il müdürlüğü yapmak nasip oldu. Değerli hemşerilerim. Kocaeli’nde il müdürlüğü yaparak bu kente katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Bu görevi yaparken Devletimizin bir kurumu olarak kapımıza geleni geri çevirmedik. Bu etkinlikte bizi bir araya getiren Dernek Başkanımız başta olmak üzere yönetim kuruluna ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

Yapılan konuşmaların ardından dernek yönetimi tarafından Nacar’a teşekkür plaketi verildi.  

Etkinlikte sahne alan Dadal Göksu, seslendirdiği türkülerle katılımcıların beğenisi topladı. Etkinlik çeşitli yemek ve dondurma ikramı ile sona erdi.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te feci kaza: 16 kişi öldü 8’i ağır 22 kişi yaralandıÖnceki Haber

Gaziantep’te feci kaza: 16 kişi öldü 8’i...

Kahramanmaraş’ta trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybettiSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta trafik kazasında 1 kişi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar