Mustafa Çiçek’ten Kadın Girişimcilere Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Çiçek’ten Kadın Girişimcilere Tam Destek
Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığına aday olan ve yıllardır konfeksiyonculuk mesleğini icra eden Mustafa Çiçek, kadın oda üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi ve kadın girişimcilerin günümüzdeki öneminden bahsetti.

Esentepe Akdo’da gerçekleştirilen programda Çiçek, kadın üyeleri kalkındırmak ve daha fazla ihracat yapabilmelerini sağlayacak projeler ile yapacağı faaliyetlerden bahsetti. Kahramanmaraş ekonomisini kalkındırmak için terziler ve konfeksiyoncuların önemli bir yerinin olduğunu dile getiren Çiçek, “Odamıza kayıtlı her üyemizin ve çalışanlarının Kahramanmaraş’ın ekonomisinde büyük bir yeri var. Biz de bu sektörün içerisinde olan neferler olarak bu büyük potansiyeli değerlendirmemiz gerekiyor. İhracat kalemini de yukarı doğru sıçrayan bir ivme kazandırarak hem ülkemize hem de kahraman şehrimize ekonomik kalkındırma yapmamız gerekiyor. Tabi bu kalkınmanın en önemli gücü kadınlarımız olacaktır. Sizlerin de desteği ile bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi. 
“Kadın Girişimcilerimiz Ön Planda Tutulacak”


Kadınların bakış açısı ve fikirleri toplumsal manada daha çözüm odaklı ve yaratıcı projelere öncülük edebildiğini dile getiren Mustafa Çiçek, “Çalışma hayatındaki kadın çalışan sayısını arttırmak ve kadın girişimcilerin desteklenmesini teşvik etmek gerekir. Günümüzde başarılı işletmeler kurmanın ve ekonomiye katma değer üretmenin yolu artık doğru işi doğru şekilde ve doğru zamanda piyasa ile paylaşmaktan geçiyor. Biz de herkesin kendi 'doğru'sunu bulabilmesi için girişimci kadınlara vizyon katmaya çalışacağız” diye konuştu. 
Programa katılan üyelere teşekkür eden başkan adayı Mustafa Çiçek’in Eşi Ayşe Çiçek, “kadın üyelerin odayla iletişimini daha sağlıklı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Şok Olay! Korona virüs temaslısı yolculuk ederken yakalandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Şok Olay! Korona virüs...

Dondurmanın Kralı Kervan’dan İkinci Hamle: Gastronomide Dünyaya Açılıyoruz!Sonraki Haber

Dondurmanın Kralı Kervan’dan İkinci Haml...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar