Saadet Partisi Kahramanmaraş’ta Gençleşiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Kahramanmaraş’ta Gençleşiyor
Saadet Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları başkanıyken; başarılı çalışmaları sonucu partideki yıldızı parlayan ve Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na yükselerek Türkiye’nin en genç il başkanı olan Avukat Ahmet Zor, “24 yaşımda ülkeme ve kendi memleketime bu yaşta hizmet etme şansını yakaladım” dedi.

Saadet Partisi’nde gençleşme hareketi tüm hızıyla devam ederken, Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na getirilen Avukat Ahmet Zor, Türkiye’nin en genç il başkanı unvanına sahip oldu.  Siyaset alanına gençlik kollarında başlayan ve teşkilatçı yapısı ve dinamik ruhu ile yakın zamanda il başkanlığı koltuğuna oturan Zor, “1997 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde dünyaya geldim. Emek ve gönül verdiğim partimde İl başkanlığı statüsü benim için çok güzel bir gelişme oldu. 24 yaşımda ülkeme ve kendi memleketime bu yaşta hizmet etme şansını yakaladım. Tabi bu durum bir anda olmadı, partimizin kongre süreci oldu ve 3-4 aydır da bu konu gündemdeydi. Genel merkezimiz tarafından temayül yoklaması oldu, teşkilatlarımızla da görüşüldü ve sonrasında da bizleri uygun gördüler. Tabi bu heyecanı taşıyacağımızı, bu davayı daha ileriye getirebileceğimizi düşündüler ve bize bu görevi verdiler. Biz de bu heyecanı ve gayret ile inşallah Kahramanmaraş’ta etkili bir siyaseti ortaya koyacağız” dedi.  
“Saadet Partisi Türkiye’nin En Köklü Siyasi Partisidir”
Genç, prestijli ve toplum tarafından sahiplenen bir yönetim oluşturmak istediğini dile getiren Başkan Zor, şöyle konuştu: “Yaşımız genç ve siyaset yaparken mutlaka anlaşabileceğimiz ve çalışabileceğimiz bir yönetim ile çalışmak istiyoruz. Kongremiz Şubat ayının ortası veya sonlarına doğru olacak. Bununla alakalı yönetimimizi oluşturuyoruz ve çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Genç, prestijli, toplumun tarafından da değer görecen bir yönetim oluşturacağız inşallah. İlçe başkanlığımızda da görüşmelerimiz devam ediyor. Kongresi yapılmamış ve kongre tarihi yaklaşan ilçelerimizde değişim olabilir. Saadet Partisi, 51’nci yılında olan bir siyasi parti. Türkiye’de en köklü olan bir siyasi parti. Bu köklülükle beraber, yarının da olmasını ve geleceğinin de bu ideal üzerine kurulmasını isteyen bir siyasi parti. Çünkü çıkış noktasının Milli Görüş olduğunu bilen bir siyasi parti. Bu anlamda da benim il başkanı olduğum gün genel merkezimiz tarafından 3 il başkanı daha açıklandı. Açıklanan 3 il başkanımızın da yaşları genç.  Bize böyle bir görevin verilmesi aslında genel merkezimizin bu işleri gençlerin yapabileceğine olan inancı sonucu oluştu. Sadece Kahramanmaraş’ta değil, Türkiye’nin her noktasında gençleşme ve güncel hayatı da bu anlamda yakalamak üzerine yapılan bir çalışma var. İlerleyen zamanlarda da bu tür değişimleri çok daha fazla göreceğiz.”
“Aktif Şekilde Çalışacağız”
Parti içerisinde büyük bir dayanışma olduğunu dile getiren Zor, “Partimizin içerisinde bulunan herkes bizleri sahiplenmiş durumda. Herkes bizleri arayarak ya da yanımıza gelerek desteklerini iletiyorlar. Çocuğu yaşındaki bir insana gösterdikleri saygı partinin içinde bulunduğu ahlak sonucudur aslında. Hiçbir yabancılık çekmeyeceğiz ve inşallah bu inanmışlık, bu birliktelik ile inşallah olası hiçbir seçimde sıkıntı çekmeyeceğiz. Kahramanmaraş’ta da en aktif bir şekilde çalışarak başarılı bir sonuç ortaya koyacağız” diye konuştu.
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’nci yıldönümünde de vatandaşlara mesaj veren Zor, bu konuda şunları dile getirdi: “Biz, Kahramanmaraş’ı Kahraman yapan tarih olan 12 Şubat’ı ve onu izleyen bir süreçten olduğunu biliyoruz. Sütçü İmamların, Rıdvan Hocaların olduğunu biliyoruz. Kahramanmaraş’ın da her türlü haksızlığa ve zorbalığa direnen bir şehir olduğunu biliyoruz. Kahramanmaraş, tarihten bu yana bağımsızlığına düşkün bir şehirdi. Bu anlamda da 101’nci yılı olması dolayısıyla Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun nice yüz yıllara ulaşmasını diliyorum. Sütçü İmam, Rıdvan Hoca’nın ideallerinin daha ileriye götürülmesi açısından bizler gayret ortaya koyacağız.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP’li Yavuz: 12 Şubat, bağımsızlığın en cesur örneğidirÖnceki Haber

MHP’li Yavuz: 12 Şubat, bağımsızlığın en...

Yardımcıoğlu: Kurtuluş Savaşı’nın İlham Kaynağı 12 Şubat’tır!Sonraki Haber

Yardımcıoğlu: Kurtuluş Savaşı’nın İlham...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar