SANKO Üniversitesi SHMYO'da oryantasyon eğitimi düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANKO Üniversitesi SHMYO'da oryantasyon eğitimi düzenlendi
SANKO Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, oryantasyon eğitimiyle başladı.

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, “Sevgili gençler, ailemize hoş geldiniz. Alacağınız eğitimlerle, insan hayatına dokunan mesleklerin sahibi olacaksınız” dedi.

“Bundan önce aldığınız eğitimlerden farklı olarak, mesleki eğitim için buradasınız” diyen Prof. Dr. Dağlı, şunları kaydetti:

“Alacağınız eğitimler ve öğreneceğiniz uygulamalar, meslek yaşamınızın bir noktasında karşınıza çıkarak, insan sağlığı için yaptığınız işin önemini size bir kez daha gösterecektir. Bu nedenle alacağınız eğitimin mesleğiniz açısından en kritik anda karşınıza çıkacağını düşünerek, derslerinize ve alacağınız eğitime odaklanın.”

SHMYO MÜDÜRÜ PROF. DR. AYHAN ÖZKUR

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Özkur ise yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Sağlık kuruluşlarının daha kaliteli hizmetler sunabilmesinin ancak alanında uzmanlaşan yardımcı sağlık personeli ile mümkün olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Özkur, “Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programlarıyla meslek yaşamında her yerde başarıyla çalışabilecek sağlık profesyonelleri yetiştirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz” diye konuştu.

Sağlık alanında ekip çalışmasının çok önemli olduğunun altını çizen Prof. Dr. Özkur, “İki yıl önce eğitim vermeye başladık. Geçtiğimiz yıl ilk öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu yaşadık. Hatta bazı mezunlarımız ailemize katılarak, ekibimizin bir parçası oldu” ifadelerini kullandı.

Kısa zamanda meslek edinip hayata atılmak için sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunun çok doğru bir seçim olduğunu belirten Prof. Dr. Özkur, önceki yıllarda olduğu gibi yoğun tercih edildikleri için öğrencilere teşekkür etti. 

Prof. Dr. Özkur, “Aramıza katıldığınız için çok memnunuz. Yeni akademik yılımız hayırlı uğurlu olsun, hoş geldiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına EXPO 2023’ü anlattıÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek, Milliyetçi Hareket Part...

Çamlıbel Grup Yolu’nun Ulaşım Standardı ArtırıldıSonraki Haber

Çamlıbel Grup Yolu’nun Ulaşım Standardı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar